main product photo

Седлецька мелена Кава 150 г Седлецька Мануфактура

Доставка
Відправимо:
Вартість:
Нова пошта
2-3 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Кур'єр Нова пошта
2-4 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Оплата

Картою онлайн,
Реквізити IBAN,
Безготівковий розрахунок (без ПДВ),
Оплата частинами (для клієнтів Монобанк),
На карту

Гарантія
офіційна гарантія від виробника 36 місяців
Повернення/ Обмін протягом 14 днів
Седлецький мелену каву 150г-регіональна кавова Мануфактура

Тип: мелений

Приналежність: Бразилія, Ефіопія, Колумбія

Висота урожай: 900-2200 м. n.p.м.

Склад: 100% Арабіка

Ступінь обжарювання: середній

Зміст кофеїну: низька

Призначення: Машина автомат, фен, приготування, традиційні

Найкраще їсти: Еспресо, Американо, Латте, Капучіно

Відчутна аромати: екзотичні фрукти, волоський горіх, мигдаль

Вага: 150

Седлецький кави - це унікальна суміш, що складається з 100% арабиковых зерен з Ефіопії, Бразилії і Колумбії. Сильний і ароматний, з кремовою текстурою. Одночасно ніжна і гармонізує, з присмаком екзотичних фруктів, горіхів і мигдалю. Наші клієнти заслуговують кави, який буде відображати їхні потреби!< / п>

про нас:

регіональна кавова Мануфактура - це польський бренд, який був створений з пристрасті і прихильності людей, чиє хобі стало роботою. Ми поширюємо якість кустарного куріння кави зі збереженням його найвищих смакових якостей. Вам достатньо одного дня з "Седлецькою", щоб дізнатися якість, безпрецедентне досі в польському.

як ми готуємо нашу каву?

у технології випалу різні ступені горіння.Gorenje. Вони визначають остаточний сенсорний профіль випаленого зерна. Виділяємо 4 ступеня куріння.

1. Яскравий випал кави: цей тип випалу кави відбувається при температурі 200°C. характерним для зерен, приготованих таким чином, є високий вміст кофеїну і тонкий смак, без гіркоти.

2. Середній ступінь випалу кави: найбільш поширена середня ступінь випалу кави протікає при температурі близько 210-220°C. результатом такого випалу є кава з меншим ступенем кислотності і помірним вмістом кофеїну. Випивши її, ми можемо відчути трохи гіркоти.

3. Середньо-темне горіння кави:  Це тип випалу між середнім і темним ступенем.Gorenje. Обпалюються таким чином боби дають в результаті багатство смаку і вже виразний післясмак гіркоти, і це поєднання задовольнить справжніх знавців кави.

4. Темний випал кави: його проводять при температурі до 225-250°C. Таким чином отриманий кави повністю позбавлений кислотності, і за рахунок природної смакової ноти з'являється інтенсивна нота сильного куріння. Висока температура під час темного випалу майже повністю позбавляє каву кофеїну.

кожен тип зерна випікається індивідуально, щоб отримати баланс кислотності, солодощі та гіркоти < /b >  - це основа наших сумішей і наших ноу-хау.горіння кави не закінчується один раз висипаючи кави з печі, щоб зупинити цей процес, ми знижуємо температуру зерна охолодженим повітрям. Остигнуло зерно відбираємо дестонером.останній етап-дегазація, щоб отримати відмінний смак і аромат.ми виробляємо мелену і зернисту каву. Щоб вийшов мелену каву, обпалене зерно надходить на млин, потім в дозуючу машину і, нарешті, висипається в пакети і щільно закривається. Кава в зернах надходить безпосередньо з дозуючої машини в спеціальну упаковку, яку ми також щільно закриваємо, щоб її аромат зберігався якомога довше.

наша кава-це знання, досвід і пристрасть у кожній чашці.

перевірте, як це виглядає з нашої точки зору:

https://www.youtube.com/watch?v=U4R9BVu8DsQ

як ми контролюємо його якість? існує безліч факторів, які відіграють важливу роль при виборі правильного зерна: Регіон, висота ВИРОЩУВАННЯ, вологість, зрілість плодів і час збору врожаю. Ми завжди складали каву з високогірних Arabik і хорошої якості Robust. При курінні кави ми записуємо профілі, температуру в приміщенні і вологість дня.також після випалу ми маємо абсолютну впевненість у тому, що особливості кави, до якої ми прагнемо, є послідовними і присутні в нашій суміші.спектрофотометричний аналіз дозволяє переконатися, що зерна, які знаходяться в наших сумішах були правильно спалені. Гармонійним і чітко ароматний кави, який створює Наші суміші забезпечить дивно, смакові відчуття, навіть для дуже вимогливих клієнтів.

https://www.youtube.com/watch?v=slzRjFi9Jfo

Види кави, регіональних:

100% Арабіки з низьким вмістом kofeiny:

  • Kaszubska,
  • Gdańska,
  • Siedlecka,
  • Lubelska,
  • Łódzka,
  • Poznańska.

суміш Арабіки і Робусти середньої змісту kofeiny:

  • Skierniewicka,
  • Warszawska,
  • Chełmska,
  • Rzeszowska,
  • Białostocka,
  • Krakowska,

суміш Арабіки і Робусти з високим вмістом kofeiny:

  • Wrocławska,
  • Szczecińska,
  • Toruńska,
  • Katowicka,

кожна з них доступна в двох формах і двох розмірах:

  • зерниста 1кг
  • зерниста 225 г
  • мелена 250 г
  • мелена 150 г

Обери свій смак і спробуйте нашу каву!до речі, ви підтримуєте польську економіку, тому що ми на 100% національний бренд.