main product photo

Новозеландські мідії (Великі) в маринаді 115 г

Доставка
Відправимо:
Вартість:
Нова пошта
2-3 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Кур'єр Нова пошта
2-4 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Оплата

Картою онлайн,
Реквізити IBAN,
Безготівковий розрахунок (без ПДВ),
Оплата частинами (для клієнтів Монобанк),
На карту

Гарантія
офіційна гарантія від виробника 36 місяців
Повернення/ Обмін протягом 14 днів
новозеландські мідії (Великі) в маринаді 115 г

новозеландські молюски (зелені молюски) мають відмінні смакові якості, крім того, з них виходять ліпідні сполуки, які використовуються для лікування захворювань рухової системи, в основному суглобів.

властивості
  • склад: *новозеландські мідії* (Perna canaliculus) (62,6 %), соняшникова олія (18,7%), оцет, вода, сіль, ароматичний маринад на основі перцю.
  • Вага нетто: 115 г.
  • виробник: Pepus.
  • походження: Іспанія.
  • середина: південна частина Тихого океану, околиці Нової Зеландії, зона ФАО № 81.
  • підготовка: продукт готовий до вживання, не вимагає попередньої підготовки.

PEPUS історія компанії pepus почалася в 2003 році, коли Мікель Тапіас (директор іспанської компанії Espinaler) прийняв рішення про створення нового бренду. Назва-данина рибалці з села Вілассар-де-Мар (де знаходиться штаб-квартира компанії), який щодня відвідував таверну Еспіналера і був другом сім'ї власників. дієта

мідії є джерелом повноцінного білка і містять вітаміни групи В. особливо цінні ніацин, або вітамін РР, і Кобаламін, або вітамін В12. Останній грає важливу роль в процесі виробництва еритроцитів. Їх недоліки можуть призвести до таких захворювань, як, наприклад, анемія або неврологічні та шлункові розлади. Мідії багаті кальцієм, який добре впливає на кістки, і цинком, який благотворно впливає на стан волосся і нігтів. Цинк також відповідає за сексуальний потяг, тому ці молюски вважаються кулінарним афродизіаком. Що міститься в мідіях жир позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи. До того ж вони низькокалорійні.

харчова цінність (на 100 г): Енергетична цінність 673kJ / 161kcal, жири 7,3 г (включаючи насичені жирні кислоти 2,8 г), вуглеводів 0,6 г (у тому числі цукру 0г), білок 23,4 г, сіль 0,7 г,.

пільги

здоров'я.Риба і морепродукти з банок здорові і поживні. Вони можуть бути ключовим компонентом збалансованої дієти. Вони є джерелом вітамінів (наприклад, ніацину або кобаламіну), повноцінного білка, жирних кислот (наприклад, омега-3), мінеральних сполук (наприклад, фосфору, магнію, сірки, кальцію), а також йоду. Вони з низьким вмістом жиру. Вітаміни, білки, жири, вуглеводи і мікроелементи не зазнають ніяких змін в процесі консервування, зберігають свої властивості.

зберігання.банки з рибою і морепродуктами легко зберігати. Вони не вимагають холодильника або морозильника. Це економить енергію, знижує витрати і негативний вплив на навколишнє середовище. Банки можна зберігати довго: від 2 до 5 років. Навіть після того, як рекомендований термін закінчився, продукт все ще здоровий і може бути з'їдений без будь-якого ризику.

безпроблемність. Риба і морепродукти з банок готові до вживання відразу після розтину. Вони не вимагають термічної обробки. Звичайно, вони також можуть бути основою для приготування нескладних страв або бути інгредієнтом вишуканих страв.екологія

упаковка і доставка. упаковка і доставка ми використовуємо матеріали екологічно чистий: для доставки ми використовуємо коробок біорозкладаних, в якості наповнювача ми використовуємо матеріал рослинного походження (Skropak), квитанції друкуємо на папері bezfenolowym, ми друкуємо етикетки на папері з сертифікатом, FSC Recycled, для ostemplowywania коробок ми використовуємо чорнило bezolejowego, для заклеювання коробок ми використовуємо стрічок з крафт-паперу (для відновлення) з клеєм kauczukowym.

нульовий сміття.банки ідеально підходять для вирощування рослин. Досить зробити на дні кілька отворів для зливу зайвої води, насипати землею, посадити насіння і час від часу поливати. Вони дуже добре працюють: базилік, м'ята, рукола, розмарин, майоран або чебрець. Банки можна використовувати для виготовлення свічників. Ви повинні налити в середину свічкового воску (бажано органічного) і вставити гніт.