Maison Sauveterre пропонує автентичні пасти, супи, суфле з овочів, м'яса, риби і морепродуктів, які з витонченістю показують, як колись була смачна Франція. Відмінні компоненти, точні рецепти, щільна текстура і дивовижні аромати, що характеризує цю молоду компанію. Всі їхні продукти їдять з великим задоволенням, іноді дивують поєднаннями, які в польській кухні невідомі.кожен продукт є результатом співпраці з виробниками, ремісниками та бджолярами, які виділяються у своїй галузі, щоб гарантувати справжній та смачний досвід.Цю пристрасть можна знайти в солоних і солодких ліній, натхнених великою традицією гастрономічної Франції і її "терруар", від фуа-гра з південно-західного заходу, пасти з Бретані після мед збирають в Лозер.
----------
Паста з омарів, морква, лосось і fleur de sel 100 g
любителі морепродуктів будуть в захваті: лобстер з натяком fleur de sel * з сумом і тугою по ним же, тостах або bagietkach.
чистий продукт з морепродуктів, цей відмітний продукт підкреслює тверду і смачну м'якоть Омара. Омар-шанований і благородний молюск з смаковими якостями, визнаними найбільшими кухарями, а не тільки у Франції. Ці якості посилюються нотою fleur de sel * в кінці рота, посилюючи йодований смак цієї спредової пасти.
поради щодо дегустації:
щедро нанесіть на тости під час аперитиву або на свіжий хліб як прості ласощі.
Склад: 30% омар, морква, лосось, свіжа сметана, вода, яйце, модифікований картопляний крохмаль, рапсове масло, Геранд fleur de sel 1,3%, білка молока, спеції і ароматичні рослини, пшенична клітковина, вакаме, речовини, загущаючі: ксантанова камедь. можливі сліди молюсків, кунжуту і гірчиці.
Примітка: маленька баночка 100 g
ціна виробника: 5 євро
* Fleur de sel, який називають часто також Flor de sal, означає "Квітка солі". Цей витончений термін пов'язаний з мальовничим розташуванням кристалів цієї солі на поверхні океану, що нагадує красиві квіти.його придбання не входить в число найпростіших і триває всього три місяці в році – з початку червня до кінця серпня. Ця сіль виробляється в основному у Франції, Португалії та на Майорці. В Іспанії та Португалії вона називається Flor de sal. Він утворюється при високій температурі, коли солона вода і тепле повітря призводять до кристалізації солі на поверхні океану. З цієї причини він також називається плодом сонця, повітря і води.важливо відзначити, що сіль збирається вручну, за допомогою традиційних інструментів та інструментів. Зазвичай вони включають ситечко, граблі і лопатки з дерева. Важливо зібрати соляні квіти, перш ніж вони почнуть опускатися на дно резервуара (джерело: kopalnia.pl)