- багатство вітамінів і мінералів
- сприяє зниженню ваги
- джерело волокна компоненти:
- лобода біла-Лобода 100% застосування:
- енергетична цінність: 1532 кДж / 363 ккал
- жир: 5,9 г включаючи насичені жирні кислоти: 0,5 г
- вуглеводи: 62 Г включаючи цукру: 1,6 г
- білок: 12 г
- сіль: 0 г спосіб зберігання:
Біла Лобода, також відома як Лобода. Він успішно замінює традиційні крупи або макарони. Він відмінно підходить в якості інгредієнта в супах, а також як гарнір до овочів, соусів, хлібобулочних виробів, а також десертів.Спосіб приготування:
рекомендується залити квіноа гарячою водою в дрібне сито, потім варити в співвідношенні 1: 2 (1 порція квіноа на 2 порції води) ок. 25 хв. посолити в кінці варіння харчова цінність в 100 г:
зберігати в сухому і прохолодному місці.< / п>