main product photo

ЛОКШИНА Б / Г РИСОВА БІО СТРІЧКА 250 Г

Доставка
Відправимо:
Вартість:
Нова пошта
2-3 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Кур'єр Нова пошта
2-4 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Оплата

Картою онлайн,
Реквізити IBAN,
Безготівковий розрахунок (без ПДВ),
Оплата частинами (для клієнтів Монобанк),
На карту

Гарантія
офіційна гарантія від виробника 36 місяців
Повернення/ Обмін протягом 14 днів

рис супроводжує людину більше 5 тисяч років і є одним з найважливіших злаків у світі. Більше 90% виробництва рисових культур знаходиться в Азії і Північній Африці. Вирощується також в Європі-на півдні Франції, в Іспанії і в північній частині Італії. Рисове борошно для наших макаронів надходить саме з італійських культур. Залежно від ступеня очищення і обробки виходять різні сорти рису:коричневий рис-цільнозерновий рис-це рис, званий повним-рисом. Він позбавлений тільки плевел і ембріона. Білий рис, званий полірованим, м'якше, тому що він не містить лушпиння, але має менше білка, жиру і вітамінів. Рисове борошно характеризується високою харчовою цінністю, обумовленою амінокислотним складом. Вона використовується для виробництва дієтичних продуктів спеціального призначення, таких як Дитяче харчування, каші для сніданку і хліб без глютену. Страви з рису легко засвоюються, містять мало жиру. Рис має середній глікемічний індекс, тобто після його вживання вміст глюкози в крові збільшується помірно, що важливо для діабетиків. Рисовий білок не містить глютену і гіпоалергенний.

рифлена стрічка з білого рису

смак рису в непросвещенном вигляді:) стрічка в придатку рифлена. Ви-королівське блюдо з ніжним смаком .. І, як завжди, рецепт, блюдо, особливо для ласунів в тому числі дітей : ) інгредієнти: 1 столова ложка вершкового масла klarowanego 1/2 г персиків 1 столова ложка картопляного борошна 3 столові ложки меду, пару столових ложок води - в залежності від соковитості фруктів, 1 столова ложка кориці 1/3 меленого палички ванілі пакет смачного макарони рисові очищені і нарізані персики обсмажити на сковороді, потім накрий, так, щоб rozgotowały. Якщо потрібно, налий води. Додайте мед, ваніль і корицю. в кінці зробити розведеним в дуже невеликій кількості води. Перемішати і викласти на приготовлену і злиту локшину. Бувши.

смачного!< / п>