main product photo

La Paimpolaise / паста Гребінці ендосперм бекон

Доставка
Відправимо:
Вартість:
Нова пошта
2-3 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Кур'єр Нова пошта
2-4 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Оплата

Картою онлайн,
Реквізити IBAN,
Безготівковий розрахунок (без ПДВ),
Оплата частинами (для клієнтів Монобанк),
На карту

Гарантія
офіційна гарантія від виробника 36 місяців
Повернення/ Обмін протягом 14 днів

La Paimpolaise - невелика реміснича компанія, розташована в невеликому рибальському порту Паймполь, на півночі Бретані. Він був створений в 2007 році і як і раніше заснований на 3 основних принципах: отримання свіжої місцевої риби і морепродуктів, якість і натуральність продуктів, а також чутливість до обслуговування клієнтів своїх партнерів. Не додають консервантів, наповнювачів, барвників. Це не дешеві продукти, але завжди відомо, що вони якісно оптимальні, креативні, відновлюють старі забуті (не тільки бретонські) рецепти.

" зіткнувшись з високою конкуренцією промислового виробництва, наша стратегія нішевого ринку в поєднанні з якістю нашої продукції тепер є нашою силою. І сьогодні, завдяки традиційному виробничому процесу, ми допомагаємо задовольнити найніжніші смаки з нашими "апетитними" рецептами!"

La Paimpolaise представив також лінійку специфічну для rillettes (паста, паштет) з морепродуктів; L'atelier du Cuisinier, завдяки чому дозволяє досліджувати знову ракоподібні, молюски і риби.

------

автентичний "Pecten maximus" із затоки Сен-Бріє з чудово солодким смаком пропонується в цьому оригінальному рецепті, приготованому з невеликою кількістю смаженого бекону.

особливості

ця раковина отримала свою назву з часів паломників в Сантьяго-де-Компостела, які колись прикрашали свої плащі цим символом. Його їдять з незапам'ятних часів."Pecten maximus", що вважається справжнім Сен-Жаком, живе в Північній Атлантиці. Гермафродит, що належить до сімейства молюсків, харчується рослинним планктоном. У Бретані рибальство в достатку, особливо в затоці Сен-Бріє в Кот-дарморі.

більшу частину часу ми споживаємо його білу частину, яка виявляється м'язом, зазвичай званої волоським горіхом (Noix).

дегустаційні показання

подавати охолодженим або змастити хліб, багет, тартинку і смажити 2 хв.

Склад: Вершки (молоко), гребінці * 25% (труси), bielmik 25% (риби), цибуля, бекон копчений 2,5%, оливкова олія, вершкове масло (молоко), сіль Millac, бренді, яблучний, перець, речовина, поживна: агар-агар (морські водорості екстракт)

* Pecten maximus, походження Бретань, Франція

напівжирним призначені для людей з непереносимістю або алергією. Він може містити слідові кількості молюсків і сої.

Примітка: банка 80 г