main product photo

La Paimpolaise / Паштет Устриць Kerarzic Пікша

Доставка
Відправимо:
Вартість:
Нова пошта
2-3 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Кур'єр Нова пошта
2-4 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Оплата

Картою онлайн,
Реквізити IBAN,
Безготівковий розрахунок (без ПДВ),
Оплата частинами (для клієнтів Монобанк),
На карту

Гарантія
офіційна гарантія від виробника 36 місяців
Повернення/ Обмін протягом 14 днів

La Paimpolaise - невелика реміснича компанія, розташована в невеликому рибальському порту Паймполь, на півночі Бретані. Заснована в 2007 році, ця сімейна компанія змогла залишатися вірною собі, спираючись на 3 основні принципи: пошук свіжої місцевої риби і морепродуктів, якість нашої продукції і чутливість до обслуговування клієнтів своїх партнерів. Не додають консервантів, наповнювачів, барвників. Це не дешеві продукти, але завжди відомо, що вони якісно оптимальні, креативні, відновлюють старі забуті (не тільки бретонські) рецепти.

" зіткнувшись з високою конкуренцією промислового виробництва, наша стратегія нішевого ринку в поєднанні з якістю нашої продукції тепер є нашою силою. І сьогодні, завдяки традиційному виробничому процесу, ми допомагаємо задовольнити найніжніші смаки з нашими "апетитними" рецептами!"

------------

спочатку з наших диких берегів, тут підсмажилася у відмінному matelote, морський смак устриць м'яко розкриває себе в роті, її ніжна консистенція як sabayon... Ідеальний рецепт для ідеального шампанського.

устриця Kerarzic, приготована за рецептами Paimpolaise, забезпечує ніжні і вишукані аромати. У супроводі шампанського досвід збільшиться тільки в десять разів.

особливості

устриці подаються свіжими, але не замороженими, щоб не порушити їх аромат. Щоб повністю оцінити її тонкий смак, краще вкусити устрицю, ніж проковтнути її. Приготування устриць дуже ніжне, їх найкраще готувати в чистій воді. Їх можна лікувати гарячими або холодними або навіть сирими, а іноді і прикрашати предметами розкоші.

склад:

вершки (молоко), 23% устриць kerarzic (баба), plamiak (риби), цибуля-порей, Цибуля ріпчаста, морква, гриб, лимон (сульфіти),

оливкова олія, сіль Millac, водорості [dulse], перець, мак, перець seczuański, речовина, поживна: - агар-агар. (екстракт морських водоростей).

інформація, виділена жирним шрифтом, призначена для людей з непереносимістю або алергією. Він може містити слідові кількості молюсків і сої.

увага: баночка 80 г

харчова цінність в 100г

енергія 756 кдж/182 ккал; жир 15 г в тому числі насичені жирні кислоти 8,6 г; Вуглеводи-4,4 г з яких цукру 0,8 г; білки 7,4 г; сіль 0,78 g.

PS. Matelote або matelote de poisson-це традиційний французький рецепт, кулінарний, заснована на одному або декількох видах риб прісноводних або морських, нарізаних на шматочки, приготовані в маринаді з червоного вина або білому вині і, як правило, при прийомі цибулю (і, можливо, овочів), з соусом з вина. (Вікіпедія)