main product photo

La Paimpolaise / гребінці з Espelette / 80 г

Доставка
Відправимо:
Вартість:
Нова пошта
2-3 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Кур'єр Нова пошта
2-4 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Оплата

Картою онлайн,
Реквізити IBAN,
Безготівковий розрахунок (без ПДВ),
Оплата частинами (для клієнтів Монобанк),
На карту

Гарантія
офіційна гарантія від виробника 36 місяців
Повернення/ Обмін протягом 14 днів

La Paimpolaise - невелика реміснича компанія, розташована в невеликому рибальському порту Паймполь, на півночі Бретані. Він був створений в 2007 році і як і раніше заснований на 3 основних принципах: отримання свіжої місцевої риби і морепродуктів, якість і натуральність продуктів, а також чутливість до обслуговування клієнтів своїх партнерів. Не додають консервантів, наповнювачів, барвників. Це не дешеві продукти, але завжди відомо, що вони якісно оптимальні, креативні, відновлюють старі забуті (не тільки бретонські) рецепти.

" зіткнувшись з високою конкуренцією промислового виробництва, наша стратегія нішевого ринку в поєднанні з якістю нашої продукції тепер є нашою силою. І сьогодні, завдяки традиційному виробничому процесу, ми допомагаємо задовольнити найніжніші смаки з нашими "апетитними" рецептами!"

La Paimpolaise представив також лінійку специфічну для rillettes (паста, паштет) з морепродуктів; L'atelier du Cuisinier, завдяки чому дозволяє досліджувати знову ракоподібні, молюски і риби.

---------

морські гребінці з plamiakiem і papryczką Espelette 80 g

Rillettes/Паста для змащення

– варені, для змащення

10 містечку в Країні Басків, розташованих навколо міста Еспелет може виробляти знамениту перець Еспелет. Виробники перцю увічнюють стародавні знання, намагаючись виробляти високоякісний перець, вручну вибираючи найкрасивіші червоні і блискучі фрукти. Порошок перцю Espelette надає унікальні і різноманітні аромати, тому ви можете використовувати його як перець у всіх своїх кулінарних стравах.

звідси його дуже розумне поєднання з гребінцем, одним з найцінніших морепродуктів з дуже специфічним смаком, як правило, дуже м'яким.

цей рецепт можна з'їсти на тості, тості, багеті, в салаті або в Верині на свій смак.

склад: сметана, м'ясо гребешков27%, пікша, гриби, цибуля, помідор, часник, сіль Міллак, перець Espelette 0,8%, коньяк з сидру, водорості (dulse, норі, агар), оливкова олія.

ціна виробника: 5,0 Євро

Примітка-маленька банка