main product photo

Морські гребінці королеви в галісійському соусі 115 г

Доставка
Відправимо:
Вартість:
Нова пошта
2-3 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Кур'єр Нова пошта
2-4 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Оплата

Картою онлайн,
Реквізити IBAN,
Безготівковий розрахунок (без ПДВ),
Оплата частинами (для клієнтів Монобанк),
На карту

Гарантія
офіційна гарантія від виробника 36 місяців
Повернення/ Обмін протягом 14 днів
морські гребінці королеви в галісійському соусі 115 г

морські гребінці, що подаються на галісійський манер в виразному томатному соусі з білим вином, є елегантним доповненням до будь-якої вечері.

властивості
  • склад: * Королівські Гребінці *(Aequipecten opercularis), помідори, соняшникова олія, цибуля, біле вино, сіль.
  • Вага нетто: 115 г.
  • у банці: 10-12 шт.
  • виробник: Espinaler.
  • походження: Іспанія.
  • середини: Ріас de Galicia.
  • підготовка: продукт готовий до вживання, не вимагає попередньої підготовки.
ESPINALER

Espinaler-іспанська компанія, що працює більше 120 років, що спеціалізується на виробництві якісної консервованої риби і морепродуктів. Фірмовий магазин, що працює в Вілассар-де-Мар під Барселоною, є лауреатом премії " Кращий спеціалізований магазин для знавців Іспанії »("Mejor Tienda Gourmet Especializada de España«), що присуджується Feria Gourmets. дієта

морські гребінці багаті фосфором, цинком, залізом, магнієм, селеном і калієм. Вони є джерелом білка. Вони містять триптофан, який протидіє депресії, зміцнює імунітет організму і впливає на нарощування м'язової тканини. Вони є джерелом вітаміну В12, який бере участь в будівництві нервових оболонок, синтезі ДНК і білків, виробництві червоних кров'яних клітин, забезпечує психічну рівновагу, впливає на тягу і кісткову систему. Вони є джерелом омега-3 жирних кислот, які зміцнюють серце і забезпечують його плавне функціонування, регулюють рівень холестерину, знижують високий кров'яний тиск, покращують роботу мозку і знижують ризик розвитку раку.

харчова цінність (на 100 г): Енергетична цінність 1034kj/250kcal, жири 21,1 г (у тому числі насичені жирні кислоти 3,4 г), Вуглеводи 5,4 г (з яких цукру 1,8 г), білок-9,5 г, сіль 9,5 г.

пільги

здоров'я.Риба і морепродукти з банок здорові і поживні. Вони можуть бути ключовим компонентом збалансованої дієти. Вони є джерелом вітамінів (наприклад, ніацину або кобаламіну), повноцінного білка, жирних кислот (наприклад, омега-3), мінеральних сполук (наприклад, фосфору, магнію, сірки, кальцію), а також йоду. Вони з низьким вмістом жиру. Вітаміни, білки, жири, вуглеводи і мікроелементи не зазнають ніяких змін в процесі консервування, зберігають свої властивості.

зберігання.банки з рибою і морепродуктами легко зберігати. Вони не вимагають холодильника або морозильника. Це економить енергію, знижує витрати і негативний вплив на навколишнє середовище. Банки можна зберігати довго: від 2 до 5 років. Навіть після того, як рекомендований термін закінчився, продукт все ще здоровий і може бути з'їдений без будь-якого ризику.

безпроблемність. Риба і морепродукти з банок готові до вживання відразу після розтину. Вони не вимагають термічної обробки. Звичайно, вони також можуть бути основою для приготування нескладних страв або бути інгредієнтом вишуканих страв.екологія

упаковка і доставка. упаковка і доставка ми використовуємо матеріали екологічно чистий: для доставки ми використовуємо коробок біорозкладаних, в якості наповнювача ми використовуємо матеріал рослинного походження (Skropak), квитанції друкуємо на папері bezfenolowym, ми друкуємо етикетки на папері з сертифікатом, FSC Recycled, для ostemplowywania коробок ми використовуємо чорнило bezolejowego, для заклеювання коробок ми використовуємо стрічок з крафт-паперу (для відновлення) з клеєм kauczukowym.

нульовий сміття.банки ідеально підходять для вирощування рослин. Досить зробити на дні кілька отворів для зливу зайвої води, насипати землею, посадити насіння і час від часу поливати. Вони дуже добре працюють: базилік, м'ята, рукола, розмарин, майоран або чебрець. Банки можна використовувати для виготовлення свічників. Ви повинні налити в середину свічкового воску (бажано органічного) і вставити гніт.