серця лангостільо ловлять на узбережжі Малаги. У них приємний смак моря.
властивості- склад: *серцевина лангостильо * (Acanthocardia tuberculata), сіль, цибуля, лавровий лист.
- Вага нетто: 110 г.
- у банці: 8-10 шт.
- виробник: Espinaler.
- походження: Іспанія.
- Риболовля: узбережжя Малаги.
- підготовка: продукт готовий до вживання, не вимагає попередньої підготовки.
Espinaler-іспанська компанія, що працює більше 120 років, що спеціалізується на виробництві якісної консервованої риби і морепродуктів. Фірмовий магазин, що працює в Вілассар-де-Мар під Барселоною, є лауреатом премії " Кращий спеціалізований магазин для знавців Іспанії »("Mejor Tienda Gourmet Especializada de España«), що присуджується Feria Gourmets. дієта
сердечка з низьким вмістом жиру і вуглеводів, тому вони відмінно працюють у всіх видах планів дієти. Вони містять досить багато білка, необхідного для здоров'я, зміцнює структуру клітин і тканин організму.
харчова цінність (на 100 г): Енергетична цінність 475,3 кдж/112,7 ккал, жир 3g (у тому числі насичені жирні кислоти 0,9 г), Вуглеводи 4,7 г (у тому числі цукор 0,5 г), білки 16,7 г, сіль 0,9 г.
пільгиздоров'я.Риба і морепродукти з банок здорові і поживні. Вони можуть бути ключовим компонентом збалансованої дієти. Вони є джерелом вітамінів (наприклад, ніацину або кобаламіну), повноцінного білка, жирних кислот (наприклад, омега-3), мінеральних сполук (наприклад, фосфору, магнію, сірки, кальцію), а також йоду. Вони з низьким вмістом жиру. Вітаміни, білки, жири, вуглеводи і мікроелементи не зазнають ніяких змін в процесі консервування, зберігають свої властивості.
зберігання.банки з рибою і морепродуктами легко зберігати. Вони не вимагають холодильника або морозильника. Це економить енергію, знижує витрати і негативний вплив на навколишнє середовище. Банки можна зберігати довго: від 2 до 5 років. Навіть після того, як рекомендований термін закінчився, продукт все ще здоровий і може бути з'їдений без будь-якого ризику.
безпроблемність. Риба і морепродукти з банок готові до вживання відразу після розтину. Вони не вимагають термічної обробки. Звичайно, вони також можуть бути основою для приготування нескладних страв або бути інгредієнтом вишуканих страв.екологія
упаковка і доставка. упаковка і доставка ми використовуємо матеріали екологічно чистий: для доставки ми використовуємо коробок біорозкладаних, в якості наповнювача ми використовуємо матеріал рослинного походження (Skropak), квитанції друкуємо на папері bezfenolowym, ми друкуємо етикетки на папері з сертифікатом, FSC Recycled, для ostemplowywania коробок ми використовуємо чорнило bezolejowego, для заклеювання коробок ми використовуємо стрічок з крафт-паперу (для відновлення) з клеєм kauczukowym.
нульовий сміття.банки ідеально підходять для вирощування рослин. Досить зробити на дні кілька отворів для зливу зайвої води, насипати землею, посадити насіння і час від часу поливати. Вони дуже добре працюють: базилік, м'ята, рукола, розмарин, майоран або чебрець. Банки можна використовувати для виготовлення свічників. Ви повинні налити в середину свічкового воску (бажано органічного) і вставити гніт.