main product photo

Ксиліт Ксиліт 3x1 кг фінський березовий цукор

В наявності
Код товару
5257310037
1 965,00 грн.
Доставка
Відправимо:
Вартість:
Нова пошта
2-3 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Кур'єр Нова пошта
2-4 дня
з моменту оплати
Тариф перевізника
Оплата

Картою онлайн,
Реквізити IBAN,
Безготівковий розрахунок (без ПДВ),
Оплата частинами (для клієнтів Монобанк),
На карту

Гарантія
офіційна гарантія від виробника 36 місяців
Повернення/ Обмін протягом 14 днів
Ксиліт фінський березовий цукор 3х1 кг

Ксиліт - це так званий цукровий спирт, який найчастіше отримують з берези. У його молекулі 5 атомів вуглецю. На відміну від 6-і 12-вуглецевих цукрів, таких як: глюкоза, фруктоза, сахароза і лактоза не ферментуються в шлунково-кишковому тракті.

Ксиліт повільно переробляється в організмі з мінімальною часткою інсуліну, в результаті чого має більш ніж в 14 разів нижчий глікемічний індекс цукру. містить майже в 2 рази менше калорій, ніж цукор!

Ксиліт може замінити цукор для приготування різних кулінарних продуктів. Ксиліт зменшує зубний наліт, допомагає підтримувати мінералізацію зубів, викликає зниження глікемічної відповіді після їжі. рекомендується в раціоні діабетиків, у людей з порушеною толерантністю до глюкози,інсулінорезистентністю.

у природі Ксиліт широко поширений, хоча зустрічається в невеликих кількостях. його можна знайти в деяких фруктах, ягодах, грибах, овочах, листяних породах (особливо березових - фіни називають його звідси "березовим цукром") і кукурудзяних качанах.

FDA і JEFCA, консультативний орган ВООЗ і FAQ виявили, що для ксиліту не існує межі споживання (ADI - допустима добова доза), що означає, що він абсолютно безпечний незалежно від споживаної добової кількості.

Ксиліт дуже показаний для тих, хто хоче схуднути (без аскетичного відмови від солодощів), тому що, крім незаперечних переваг, він забезпечує організм на 40% менше калорій, ніж цукор, і є (на 100%) таким же солодким.

Ксиліт-це біла кристалічна речовина, яка виглядає і на смак схожа на цукор. Це відрізняється від інших підсолоджувачів, таких як сорбіт, фруктоза або глюкоза, що в молекулі є 5 замість 6 атомів вуглецю, в результаті чого він дає лужну реакцію в організмі, а не кислотну, як цукор.

застосування:

- підсолоджувач, відповідний для хворих на цукровий діабет, має більш низький глікемічний індекс, ніж звичайний цукор,

- не підвищує рівень цукру в крові,

- протидіє дрібним каріозним порожнинам, гінгівітам, пародонтозу, відновлює правильний рН порожнини рота,

- не ферментує в шлунково-кишковому тракті, перешкоджає розвитку грибків, дріжджів і цвілі,

- добре для тих, хто піклується про лінії.

важлива інформація:

люди, які страждають синдромом роздратованого кишечника, повинні уникати цукрових спиртів, включаючи Ксиліт. У зв'язку з тим, що частина досліджень ксиліту все ще триває, варто проконсультуватися з педіатром про введення ксиліту в раціон дитини.

харчова цінність в 100 г:

  • енергетична цінність: 1004 кДж / 240 ккал
  • жир: 0 г
  • насичені жирні кислоти: 0 г
  • вуглеводи: 99,8 г
  • цукру: 0 г
  • клітковина: 0 г
  • Білок: 0 г
  • сіль: 0 г

*еталонне значення споживання для середньої дорослої людини (2000 ккал / 8400 кДж).

інгредієнти:

100% Ксиліт

використання:

слід вводити в раціон поступово, починаючи з 1/2 чайної ложки в день. Рекомендується максимальне споживання до 10 чайних ложок на день.

вживання в надмірних кількостях може викликати проносний ефект.

спосіб зберігання:

продукт слід зберігати в щільно закритій упаковці, в сухому і прохолодному місці.

інформація про алергени:

продукт може містити кунжут і різні горіхи.

Translated by AiTranslate api services.