Опалення підлоги

per page
Сортувати у порядку зменшення

Позиції 1-24 з 7801

  1. Набір нагрівальних килимків 7M2 150W / M2 + TF-H6 WIFI

    12476763614
    17 475,00 грн.
  2. Електричний підігрів підлоги комплект 8m2 фольга

    14180577358
    7 935,00 грн.
  3. КІМНАТНИЙ ТЕРМОСТАТ WIFI TUYA ЦИФРОВИЙ РЕГУЛЯТОР 16A

    15334709357
    2 235,00 грн.
  4. РОЗПОДІЛЬНА ШАФА НА ПОВЕРХНІ 9-10 OBW ЧОРНИЙ

    12110137817
    3 900,00 грн.
per page
Сортувати у порядку зменшення

Позиції 1-24 з 7801

Сьогодні все більшою популярністю користується обігрів приміщення за допомогою організації теплої підлоги. Варіанти, як її організувати, є різні. Наприклад, можна нагрівальні мати для теплої підлоги купити або інфрачервону плівку. Обидва доступні для замовлення у нашому інтернет-магазині. І на той, і на інший попит зростає семимильними кроками. А що більше вам підійде, вирішуйте самі.

Нагрівальний мат під плитку і не тільки

За допомогою нагрівальних матів вдається оптимально вирішити завдання обігріву. Причому можуть виступати як основним джерелом опалення, так і додатковим. З ними немає потреби сильно піднімати рівень підлоги. Їх можна поміщати прямо в плитковий клей під плитку або мінімальний прошарок стяжки під будь-яке інше підлогове покриття, зокрема під ламінат, лінолеум, ковролін та ін.

Популярність запиту «мати для теплої підлоги купити Україна» пояснюється не лише вищезгаданою універсальністю застосування та незначним підйомом підлоги. Також нагрівальні мати характерні легкістю монтажу, не формуванням надмірного навантаження на перекриття, не захаращенням кімнати і, отже, максимальним збереженням корисного простору, а також доступною ціною і тривалим терміном служби без будь-яких втручань і додаткових обслуговуючих маніпуляцій.

Не можемо не сказати і про таку перевагу, як подача безперервного та рівномірного теплого потоку по кімнаті без зниження рівня кисню. Це вкрай позитивно позначається на здоров'ї та самопочутті домочадців. До речі, така підлога абсолютно безпечна. Можна не турбуватися, що діти про нього опікуватимуться, як подібна ймовірність існує у разі застосування радіаторів.

Інфрачервона плівка для теплої підлоги

На сьогоднішній день нагрівальним матам не поступається за популярністю інфрачервона плівка. Будучи економічною системою опалення, вона може бути встановлена ​​під паркет, ламінат та лінолеум.

Електрична тепла підлога плівкова функціонує за дуже простим принципом. Реалізується випромінювання ІЧ хвиль, від яких прогрівається покриття для підлоги, а далі - і повітря. Природна конвекція забезпечує поширення тепла по всьому просторі приміщення. Прогрів виходить рівномірним, що є величезним плюсом для комфорту в будинку.

Якщо розглядати переваги ІЧ плівки під ламінат та інші покриття, то вони загалом перегукуються з перевагами розглянутих матів:

  • легкість та оперативність монтажу;
  • зручність експлуатації;
  • оперативне нагрівання;
  • екологічність та сприяння сприятливому мікроклімату;
  • тривалий експлуатаційний період;
  • висока ремонтопридатність, головним чином, за рахунок модульності;
  • економічність;
  • варіативність типорозмірів;
  • оптимальна ціна та ін.

Цікаві сучасні способи організації теплої статі? Бажаєте замовити все необхідне надійно та вигідно? Звертайтесь! Купити нагрівальні мати в Україні, як і інфрачервону плівку для підлоги, можна прямо зараз, залишивши заявку на otpravka.com.ua.