Кондитерські прикраси

per page
Сортувати у порядку зменшення

Позиції 1-24 з 8759

  1. ВАФЛЯ ДЛЯ ТОРТА ДЛЯ ПРИЧАСТЯ ПРЯМОКУТНА

    13662174658
    240,00 грн.
  2. Вафельні Метелики метелики 3d торт прикраси 25шт

    15440827310
    210,00 грн.
  3. Булочки для кексів, білі і злоті, 50 шт.

    14710378612
    300,00 грн.
per page
Сортувати у порядку зменшення

Позиції 1-24 з 8759

Кондитерські прикраси: як вибрати?

Випічка – корисне та захоплююче заняття не тільки для професійних кондитерів, а й для любителів. У цій сфері можна виявити свій творчий ентузіазм, як під час приготування страви, так і для прикраси десертів. Такий декор перетворює зовні кондитерський виріб, перетворюючи його на справжній кулінарний шедевр.

Прикраси для випікання – основні види

Декор для кондитера з Європи може бути їстівним або декоративним. Оригінальні прикраси допомагають кулінару-початківцю замаскувати невеликі недоліки, а професіоналу – зробити зі свого виробу зразок кулінарного мистецтва.

Прикраси для кондитерських виробів бувають:

  • цукрові фігурки;
  • декоративні елементи з мастики;
  • кульки для тортів;
  • різнокольорові драже та конфетті;
  • флористичні матеріали;
  • вафельні пластини та багато іншого.

Торти та тістечка можуть прикрашатися тертим шоколадом, горіхами, кокосовою стружкою. Щоб десерт виглядав більш привабливо, можна розмістити на ньому желейні кульки з повітряним рисом або айсинг із посипанням та кремом.

Безпека кондитерських прикрас

При виборі декору для солодощів покупців цікавить питання їхньої нешкідливості. Тематичні прикраси кондитерські виготовлені з дотриманням стандартів якості і є повністю безпечними для здоров'я. Кожен продукт є сертифікованим. Всі елементи декору відрізняються щільністю та міцністю, а також не містять у своєму складі шкідливих речовин.

Їстівні фігурки з мастики готуються із цукрової пудри найдрібнішого помелу. Додавання спеціальних інгредієнтів надає виробам пластичності та приємного смаку. Предмети з мастики довго залишаються свіжими, не черствіють та мають гарний аромат.

Товари для декору та прикраси тортів – як замовити

Купити декоративні фігурки для тортів, кексів, тістечок, пряників та інших десертів можна в інтернет-магазині Otpravka. Щоб ознайомитись з повним асортиментом виробів, потрібно перейти до електронного каталогу. Пропоновані прикраси мають привабливий вигляд, оригінальний смак та приємний аромат. Така продукція є безпечною для здоров'я, на неї є всі необхідні сертифікати.