main product photo

Кальмари маленькі фаршировані сурімі в олії 115 г

В наличии
Код товара
11844719803
420,00 грн.
Доставка
Отправим:
Стоимость:
Нова пошта
2-3 дня
с момента оплаты
Тариф перевозчика
Курьер Нова пошта
2-4 дня
с момента оплаты
Тариф перевозчика
Оплата

Картой онлайн,
Реквизиты IBAN,
Безналичный расчет (без НДС),
Оплата частями (для клиентов Монобанк),
На карту

Гарантия
официальная гарантия от производителя 36 месяцев
Возврат/ Обмен в течении 14 дней
кальмари "baby" фаршировані сурімі в олії 115 г

сурімі-назва походить від японської мови і означає фарш. Крім того, в банку також використовується Японська рідка солодка приправа-Мірін, отримана з рису і рисової горілки. Використовується для рибних консервів в Японії з XIX століття, раніше популярний як напій.

властивості
  • склад: *Каламари* (Loligo spp.), масло слона. (36%), сурімі, стабілізатори: E450, E450, борошно кукурудзи і маніоки, яєчний білок, сорбіт, цукор, сіль, соєва олія, аромат krabowy (вкл. E621 і E635), мирин, барвники: E120, E160, E171, рис, цибуля, przypr., солі.
  • Вага нетто: 115 г.
  • виробник: Pepus.
  • походження: Іспанія.
  • підготовка: продукт готовий до вживання, не вимагає попередньої підготовки.

PEPUS історія компанії pepus почалася в 2003 році, коли Мікель Тапіас (директор іспанської компанії Espinaler) прийняв рішення про створення нового бренду. Назва-данина рибалці з села Вілассар-де-Мар (де знаходиться штаб-квартира компанії), який щодня відвідував таверну Еспіналера і був другом сім'ї власників. дієта

кальмари є цінним джерелом повноцінного і легко засвоюваного білка. Вони містять велику кількість вітамінів групи В, а також йод, селен і фтор, трохи менше заліза, цинку і магнію.

харчова цінність (на 100 г): Енергетична цінність 737kJ/175kcal, жири 9,8 г (включаючи насичені жирні кислоти 1,3 г), Вуглеводи 10г (у тому числі цукру 0г), білки 12 г, сіль 1,8 г.

пільги

здоров'я.Риба і морепродукти з банок здорові і поживні. Вони можуть бути ключовим компонентом збалансованої дієти. Вони є джерелом вітамінів (наприклад, ніацину або кобаламіну), повноцінного білка, жирних кислот (наприклад, омега-3), мінеральних сполук (наприклад, фосфору, магнію, сірки, кальцію), а також йоду. Вони з низьким вмістом жиру. Вітаміни, білки, жири, вуглеводи і мікроелементи не зазнають ніяких змін в процесі консервування, зберігають свої властивості.

зберігання.банки з рибою і морепродуктами легко зберігати. Вони не вимагають холодильника або морозильника. Це економить енергію, знижує витрати і негативний вплив на навколишнє середовище. Банки можна зберігати довго: від 2 до 5 років. Навіть після того, як рекомендований термін закінчився, продукт все ще здоровий і може бути з'їдений без будь-якого ризику.

безпроблемність. Риба і морепродукти з банок готові до вживання відразу після розтину. Вони не вимагають термічної обробки. Звичайно, вони також можуть бути основою для приготування нескладних страв або бути інгредієнтом вишуканих страв.екологія

упаковка і доставка. упаковка і доставка ми використовуємо матеріали екологічно чистий: для доставки ми використовуємо коробок біорозкладаних, в якості наповнювача ми використовуємо матеріал рослинного походження (Skropak), квитанції друкуємо на папері bezfenolowym, ми друкуємо етикетки на папері з сертифікатом, FSC Recycled, для ostemplowywania коробок ми використовуємо чорнило bezolejowego, для заклеювання коробок ми використовуємо стрічок з крафт-паперу (для відновлення) з клеєм kauczukowym.

нульовий сміття.банки ідеально підходять для вирощування рослин. Досить зробити на дні кілька отворів для зливу зайвої води, насипати землею, посадити насіння і час від часу поливати. Вони дуже добре працюють: базилік, м'ята, рукола, розмарин, майоран або чебрець. Банки можна використовувати для виготовлення свічників. Ви повинні налити в середину свічкового воску (бажано органічного) і вставити гніт.